L'ascens a Primera es decidirà al Ciutat de València

El Llevant manté intactes les opcions d'ascens, després d'un partit amb poques ocasions de gol (0-0)

Jon Guridi disputa el baló a Sergio Postigo
Jon Guridi disputa el baló a Sergio Postigo / Efe

Sense gols. Així ha acabat el primer partit per l’ascens entre l’Alabés i el Llevant. Empat a zero a Mendizorrotza. Les ocasions més clares per al Llevant han aparegut de la mà de Joni Montiel a l’inici de cada temps. També en el tram final del partit quan els granotes s’han mostrat més decidits en atac.

El Llevant ha obert el partit generant l’ocasió més clara. Un llançament de Joni Montiel en el primer minut que ha desviat la mà de Sivera. En la part alabesa, Luis Rioja ha sigut l’home clau, sense oportunitats clares, però s’ha acostat de manera constant a la frontal de l’àrea llevantinista.

En la segona part, els de Javi Calleja han posat una marxa més. De nou Montiel ha cobrat protagonisme quan al minut 49 ha rebut una bona passada i ha fet un llançament a porta que ha tornat a frustrar Sivera.

L'ocasió més clara l'ha tinguda Wesley Moraes al 81 quan s’ha endinsat en l’àrea rival i ha llançat el baló amb potència en rebre una bona passada de Bezo. De nou el porter alb-i-blau l’ha detingut.

També en els últims minuts De Frutos ha sigut protagonista. Primer per conduir una pilota que ha salvat un jugador rival i poc després per un xut que ha eixit desviat pel pal esquerre. Un Llevant aguerrit rebrà dissabte l’Alabés amb la il·lusió d’aconseguir la tornada a Primera Divisió amb la seua afició i al seu estadi, al Ciutat de València.