L'arbitratge espanyol diu prou, però descarta la vaga

Acusa la Lliga i els principals dirigents de promoure una campanya de desprestigi

El president de la RFEF, Luis Rubiales, i el del Comité Tècnic d'Àrbitres, Luis Medina Cantalejo, durant la visita a Antonio Pozo, l'àrbitre agredit a Ceuta
El president de la RFEF, Luis Rubiales, i el del Comité Tècnic d'Àrbitres, Luis Medina Cantalejo, durant la visita a Antonio Pozo, l'àrbitre agredit a Ceuta / Reial Federació Espanyola de Futbol

L'arbitratge professional del futbol a Espanya ha fet un comunicat oficial per a mostrar "la nostra profunda preocupació per la lamentable situació que s'ha generat entorn del col·lectiu que representem".

Toc d'atenció dels àrbitres que descarten fer vaga, però demanen respecte després de les últimes declaracions pel cas Negreira i les queixes del València pel partit contra el Sevilla.

Assenyalen que aquesta situació l'han impulsada i l'han promoguda "des de diferents fronts del futbol professional en el que considerem una campanya perfectament calculada i organitzada".

"El vídeo difós pel seu director de Competicions de La Lliga, Luis Gil, on es tracta d'assenyalar i ridiculitzar les actuacions arbitrals, és una mostra més de l'interés de La Lliga a generar un clima irrespirable cap al nostre col·lectiu, sembrar el dubte sobre les nostres decisions i menyscabar la professionalitat arbitral", diu el comunicat.

Per això, els àrbitres de Primera i Segona Divisió sol·liciten a l'entitat que presideix Javier Tebas "responsabilitat institucional davant d'un fet sense precedents en el futbol espanyol".

També et pot interessar

stats