L'Andorra trenca la ratxa del Castelló (1-3)

El cuer sorprén l'Alcoià al Collao i s'endú els tres punts (0-1)

Pablo Hernández lluita per una pilota amb un jugador de l'Andorra
Pablo Hernández lluita per una pilota amb un jugador de l'Andorra / Twitter: @cdcastellon

El Castelló ha tornat a perdre en la Primera Divisió RFEF onze jornades després. L'Andorra de Gerard Piqué ha trencat la ratxa de resultats dels orelluts en véncer 1-3 al Castàlia, tot i que els de Sergi Escobar s'han avançat en el marcador.

Mario Barco ha avançat els alb-i-negres en el minut 8 de partit amb una espectacular xilena, que serà un dels gols de la temporada. Però l'Andorra no ha abaixat els braços i ha aconseguit empatar abans del descans.

En la represa, l'expulsió de Koné ha acabat d'enfonsar el Castelló, que s'ha quedat amb 9 després de l'exuplsió per doble groga de Sibille, i ha vist com els visitants marcaven per partida doble. Ja no hi ha hagut reacció, i els orelluts han encaixat la primera derrota des del 17 de setembre.

El Castelló denuncia insults racistes a Koné

Després del partit, el Castelló ha emés un comunicat en què denuncia que el lateral dret de l'Andorra Dani Moner va proferir un insult racista a Koné. Segons es desprén de les imatges de televisió, el jugador andorrà es dirigeix cap al del Castelló i aquest es regira i li propina una manotada al cap. Aquesta acció va suposar l'expulsió de Koné i l'àrbitre no va hi fer al·lusió en l'acta.

"Davant aquesta informació, completament al marge de la seua reacció i, per descomptat, de qualsevol resultat d'un partit, el Castelló vol públicament condemnar amb total rotunditat els fets, un tipus de situacions que no poden tolerar-se i que han d'erradicar-se definitivament dels terrenys de joc i de l'esport i la societat en general", afegeix el comunicat.

L'Andorra nega l'insult

Arran del comunicat emés pel Castelló, l'Andorra n'ha publicat un altre en què nega que algun jugador del seu equip haja proferit cap insult racista a Koné i lamenta "profundament les acusacions sense fonament fetes contra un dels nostres jugadors". A més, l'equip dels Pirineus inclou en el comunicat que "condemna rotundament qualsevol acte o expressió racista tant en l'esport com en qualsevol àmbit de les relacions humanes".

El Nàstic fa perillar el lideratge del Vila-real B (1-0)

La derrota del filial groguet a Tarragona fa tremolar la seua primera plaça de la classificació del seu grup de Primera RFEF, ja que, tot i la derrota de l'Atlètic Balears, segon, l'Albacete podria acabar com a líder si guanya aquesta vesprada el Múrcia.

El Vila-real B arriba al partit després d'haver sigut capaç de trencar la mala ratxa de resultats i acumular dues victòries seguides, la qual cosa els ha fet recuperar la primera plaça de la taula. Les victòries contra el Linense i el Barcelona han sigut claus per a recuperar un equip que estava amb dubtes, després d'una arrancada espectacular i que es va veure truncat amb una sèrie de quatre derrotes.

El Nàstic ha sorprés l'equip que dirigeix Miguel Álvarez i trenca la mala ratxa de sis partits sense guanyar, que feia que els catalans estigueren més prop de les places baixes de la classificació que dels llocs de promoció. Els locals s'han avançat en el minut 58 i els groguets no han pogut empatar, tot i jugar els últims minuts amb superioritat numèrica.

El cuer sorprén l'Alcoià

La desfeta del Castelló no ha sigut l'única nota negativa de la jornada, ja que l'Alcoià ha patit una derrota inesperada en la visita del cuer, el Costa Brava, al Collao.

L'equip de Vicente Parras no s'ha trobat còmode en cap moment i quan ja donava per bo l'empat ha rebut una poalada d'aigua freda. Els catalans han fet el gol de la victòria en el minut 91 i els locals encadenen la segona derrota seguida.

També et pot interessar

stats