L'Alzira tornarà a jugar en Segona RFEF la temporada que ve

L'equip de la Ribera Alta ha aconseguit la permanència en l'última jornada, en guanyar per 2-3 contra el Mallorca B

Els jugadors de l'Alzira celebren un gol
Els jugadors de l'Alzira celebren un gol / Twitter: @UDAlzira

La fase regular del grup tercer de Segona RFEF no ha pogut acabar millor per als interessos valencians. L'Alzira ha aconseguit la permanència matemàtica en la quarta categoria del futbol estatal en guanyar per 2-3 el Mallorca B. L'última jornada també ha servit perquè l'Hèrcules es console amb la classificació per a jugar la Copa del Rei la temporada que ve.

L'Alzira ha hagut de patir fins al final per a evitar jugar el play-off de permanència per a mantindre la categoria. Tot i que jugava contra un equip ja descendit, el Mallorca B, els de la Ribera Alta han hagut de remuntar dues vegades un marcador en contra. Joel Rodríguez ha igualat el marcador després de l'1-0 i el 2-1, i Marenyà, ja en temps afegit, ha fet el gol de la victòria que ha certificat la salvació.

L'Hèrcules jugarà la Copa del Rei

L'altra notícia de la jornada ha sigut la classificció de l'Hèrcules per a jugar la Copa del Rei. Els alacantins han guanyat per 0-1 l'Eivissa Illes Pitiüses amb un gol d'Artiles per a assegurar-se el seté lloc, l'últim que donava accés a disputar la competició del KO. L'Atlètic Saguntí també tenia possibilitats d'acabar en setena posició, però l'empat a tres gols contra el Penya Esportiva l'ha fet caure a la desena.

El Mestalla ja coneix els possibles rivals

L'únic equip valencià que jugarà el play-off d'ascens a Primera RFEF serà el Mestalla. L'equip de Miguel Ángel Angulo ha acabat la competició en tercer lloc i, per tant, s'enfrontarà a un dels quarts de la resta de grups. Els possibles rivals del filial valencianista en la primera ronda de la fase d'ascens són el Compostel·la, l'Utebo, l'Atlético Sanluqueño i el Cacereño.

També et pot interessar

stats