L'Alzira i l'Atlètic Saguntí guanyen els duels autonòmics

L'equip de la Ribera Alta ha derrotat La Nucia per 3-0 i el del Camp de Morvedre ha guanyat l'Hèrcules per 3-1

Un jugador de l'Atlètic Saguntí i dos de l'Alzira celebren un gol
Un jugador de l'Atlètic Saguntí i dos de l'Alzira celebren un gol / À Punt Esports

La tretzena jornada de Segona Federació només ha deixat dues victòries valencianes, la dels dos vencedors en els duels directes entre equips de la Comunitat Valenciana, l'Alzira i l'Atlètic Saguntí. L'equip de Marc García ha derrotat la Nucia per 3-0 i el de Sergi Escobar ha guanyat l'Hèrcules per 3-1. L'altre representant valencià que ha aconseguit puntuar ha sigut l'Oriola, que ha empatat a zero contra l'Estepona.

L'Atlètic Saguntí agafa aire a costa de l'Hèrcules

L'Atlètic Saguntí s'ha retrobat amb el triomf tres jornades després, en endur-se el duel autonòmic contra l'Hèrcules al Nou Camp de Morvedre (3-1). Néstor Querol ha avançat els d'Escobar en la primera part i Kike Torrent ha ampliat la renda local ja en la represa. Mangada ha retallat distàncies per als alacantins, però novament Néstor Querol ha sentenciat el triomf per al romans.

Amb aquest resultat, els saguntins se situen amb 15 punts, els mateixos que l'Alzira, que marca la zona de la permanència, però encara en zona de descens. L'entropessada de l'Hèrcules fa que l'equip entrenat per Rubén Torrecilla es quede a tres punts del líder, el Lleida, que no ha fallat aquesta jornada.

L'Alzira s'endú el duel autonòmic contra la Nucia

L'Alzira ha aprofitat la bona ratxa de resultats (cinc partits sense perdre) per a sumar la tercera victòria de la temporada. L'equip que entrena Marc García no ha donat opció a La Nucia, al qual ha acabat derrotant per un clar 3-0. Els gols dels de la Ribera Alta els han fet Costa i Montiel, en la primera part, i Laurel, ja en la represa.

Els alzirencs, amb 15 punts, es mantenen fora de la zona de descens a Tercera RFEF, mentre que els de la Marina Baixa continuen cuers, amb 9 punts, a sis de la salvació.

Empat de l'Oriola

L'Oriola ha sumat un punt en la visita a l'Estepona, en un partit sense gols (0-0). L'equip que entrena Óscar Sánchez encadena quatre jornades sense véncer, però es manté fora de la zona de descens a Tercera RFEF.

Derrotes del Torrent i el Mestalla

La creu de la jornada l'han protagonitzada el Torrent i el València Mestalla. Els de Vicente Mir han encadenat la cinquena jornada sense guanyar, després de perdre per 1-0 contra el Formentera. Tot i això, els de l'Horta Sud es mantenen en la part alta de la taula, amb 18 punts, els mateixos que el Penya Esportiva, que ja està en zona de play-off d'ascens a Primera RFEF.

El Mestalla ha vist truncada la bona ratxa de dues victòries seguides amb una entropessada a casa contra el Terrassa. Un gol solitari de Perera en la represa ha donat el triomf als catalans i deixa els de Miguel Ángel Angulo amb 16 punts, a només un de la zona de descens.

També et pot interessar

stats