L'Alzira estira el bon moment

L'equip de Marc García ha guanyat el duel autonòmic contra l'Atlètic Saguntí (2-1) i encadena huit jornades sense perdre

Dos jugadors de l'Alzira celebren un gol
Dos jugadors de l'Alzira celebren un gol / Twitter: @UDAlzira

La jornada 16 de Segona RFEF ha deixat només dues victòries valencianes, la que ha obtingut l'Alzira, en el duel autonòmic contra l'Atlètic Saguntí, i la de l'Oriola, en l'estrena de Sergi Guilló a la banqueta. L'Hèrcules i el Torrent han rescatat un punt amb dos gols en els últims minuts.

L'Alzira agafa impuls

L'Alzira és l'equip més en forma del grup tercer de Segona RFEF. L'equip que entrena Marc García suma deu dels dotze últims punts en joc i encadena huit jornades sense perdre, després de derrotar l'Atlètic Saguntí per 2-1 en el duel autònomic de la jornada.

Álex Alfaro ha avançat els de la Ribera Alta en el minut 9, però l'equip que entrena Sergi Escobar ha reaccionat de seguida per a restablir la igualada en el 19, amb un gol de Guille Andrés. Encara en la primera part, José Solbes ha marcat el definitiu 2-1. Amb aquest triomf, l'Alzira se situa amb 22 punts, mentre que els romans es queden amb 19.

La nota negativa del duel entre els dos valencians ha arribat a la fi del partit. Dos directius i el fisioterapeuta de l'Atlètic Saguntí han insultat greument i han amenaçat els àrbitres, després de la derrota del seu equip.

Empat de l'Hèrcules

L'Hèrcules no ha aprofitat l'entropessada del Lleida per a empatar en el primer lloc de la taula. L'equip alacantí ha empatat 2-2 contra el Badalona, en un duel en què ha merescut un premi més gros, i es queda a dos punts dels catalans.

Sergio Cortés ha avançat el Badalona en el minut 16, però Mendes ha restablit la igualada en el 32. L'alegria ha durat massa poc, ja que Valverde ha tornat a avançar els catalans abans del descans. L'Hèrcules ho ha intentat de totes les maneres possibles en la represa, però no ha tingut l'encert necessari cara a porteria. Almenys els de Rubén Torrecilla han aconseguit rescatar un punt amb un gol de Coscia en el minut 86.

Guilló debuta amb un triomf en l'Oriola

L'Oriola ha trencat la ratxa de sis partits sense guanyar en l'estrena de Sergi Guilló a la banqueta. L'equip del Baix Segura ha derrotat per 1-0 el Racing Cartagena Mar Menor amb un gol solitari de Brian Pallarés en la primera part. Aquest resultat permet als oriolans deixar la zona de descens a Tercera RFEF.

El Torrent rescata un punt

El Torrent ha rescatat un punt en la visita a l'Andratx (1-1), gràcies a un gol de Quim en els minuts finals del duel. Els balears s'han avançat en la primera part, però l'equip de Vicente Mir ha pogut empatar abans del descans. Malauradament, el penal que ha llançat Javi Zarzo s'ha estavellat al pal. Els torrentins encadenen huit jornades sense guanyar, però es mantenen fora de la zona de descens.

Derrota del Mestalla i de La Nucia

La creu de la jornada ha sigut la derrota del Mestalla i de La Nucia, que deixa els dos equips en zona de descens a Tercera RFEF. L'estrena de Sergio Egea a la banqueta no ha tingut l'efecte desitjat en l'equip de la Marina Baixa, que ha perdut per 0-2 al Camilo Cano contra la Penya Esportiva.

El Mestalla ha caigut a la zona de descens després de patir la tercera derrota en quatre jornades. L'equip de Miguel Ángel ha perdut 0-1 contra el Sant Andreu amb un gol polèmic, ja que no s'ha apreciat amb claredat si la pilota ha travessat la línia de gol per complet.