L'Alzira aprofita la inferioritat numèrica de l'Hèrcules per a sumar la primera victòria

La Nucia goleja i es manté en la part alta de la classificació, mentre que l'Atlètic Llevant, l'Eldenc i l'Intercity sumen un nou empat

Un jugador de l'Hèrcules avança amb el balo davant la mirada dels jugadors de l'Alzira
Un jugador de l'Hèrcules avança amb el baló sota la mirada dels jugadors de l'Alzira / Twitter: @cfhercules

Golejades i empats dels equips valencians en la nova Segona RFEF, la nova quarta categoria del futbol espanyol. L'Alzira ha aprofitat l'expulsió del porter de l'Hèrcules per a sumar un còmode triomf, com còmode ha sigut també el de la Nucia a Pulpí. L'Atlètic Llevant, l'Eldenc i l'Intercity sumen un punt contra Ejido, Melilla i Socuéllamos, respectivament.

Festí de l'Alzira contra un Hèrcules amb deu jugadors (4-0)

El derbi valencià de la jornada ha acabat amb una golejada motivada per l'expulsió d'Adri López, porter de l'Hèrcules, en la primera part, i per una gran segona part de l'Alzira. Germán Saenz, que ha eixit des de la banqueta, ha fet un doblet mentre que Sesé i Beli han marcat els altres dos gols. 

L'equip de la Ribera Alta suma la seua primera victòria i es manté invicte en la categoria. L'Hèrcules, per la seua part, encaixa la primera derrota de la temporada després de dos triomfs seguits.  

La Nucia es manté en la part alta de la classificació (0-4)

Victòria contundent de l'equip entrenat per César Ferrando a Pulpí (Almería). Javier Martín ha fet un doblet i Mariano i Moises han firmat la resta dels gols d'un equip que, amb huit punts, es manté en zona de play-off d'ascens a Primera Divisió RFEF. 

Tercer partit seguit sense marcar de l'Atlètic Llevant (0-0)

El pròxim rival de la Nucia serà el filial granota, que ha sumat un nou empat a zero, en aquesta ocasió contra el Ejido. El duel disputat a Bunyol va estar marcat per la forta pluja, que va fer malbé la il·luminació del camp, un fet que va obligar a suspendre durant uns minuts el joc. 

L'Eldenc només suma d'un en un (1-1)

Quart empat seguit de l'Eldenc, club que la setmana passada es va convertir en centenari. Els de José Juan Romero es van avançar gràcies a un gol de Pablo, però la UE Socuéllamos va empatar en la segona part. El pròxim cap de setmana, l'equip tornarà a l'estadi Nou Pepico Amat per a rebre el Pulpileño.

L'Intercity continua sense guanyar (0-0)

L'equip alacantí tornava a casa després de la derrota a Múrcia amb l'objectiu de sumar el seu primer triomf en la categoria contra el Melilla. Però la falta de gol (només un en quatre partits) està condemnant l'equip entrenat per Gustavo Siviero, que la pròxima setmana no ho tindrà fàcil: visita l'Àguilas, líder invicte.

També et pot interessar

stats