L'Allianz dicta sentència

El Vila-real es juga passar a semifinals de Champions League per segona vegada setze anys després

Robert Lewandowski, l'Allianz Arena i Arnaut Danjuma
Robert Lewandowski, l'Allianz Arena i Arnaut Danjuma

El Vila-real té una nova cita amb la història. Aquesta vegada en tot un estadi com l'Allianz Arena de Munic i contra un gegant d'Europa com el Bayern.

El submarí, després de l'1 a 0 de l'anada, arriba havent-se llevat el temor a l'equip alemany, però amb el respecte que insufla jugar contra aquest equip i en el seu estadi.

L'equip groguet té tots els seus efectius en forma i descansats, a excepció d'Alberto Moreno, lesionat de llarga duració, i de Boulaye Dia, encara amb molèsties i que no participarà en el partit.

Respecte del Bayern de Munic, només Choupo Moting i Tolisso són baixes en un equip que podria mantindre el mateix onze que va eixir d'inici a la Ceràmica format per Neuer, Pavard, Alphonso Davies, Upamecano, Lucas Hernández, Kimmich, Musiala, Müller, Coman, Gnabry i Lewandowski.

El polonés tornarà a ser la gran referència ofensiva de l'equip. Enguany ja acumula 46 gols en 40 partits amb l'equip muniqués i el cap de setmana passat va ser l'autor de l'únic gol en la victòria contra l'Augsburg.

1.500 groguets acompanyaran el Vila-real

El Vila-real ha aconseguit desplaçar en massa la seua afició. Gràcies a un viatge organitzat pel club, uns 1.500 aficionats del submarí estaran aquest dimarts a la ciutat alemanya per a viure de primera mà el partit a l'Allianz Arena. Una xicoteta part d'una graderia que, en total, albergarà a unes 75.000 persones per a ser tota una caldera i per a viure una nit màgica de Champions League.

També et pot interessar

stats