L'Alcoià i el Vila-real B debuten en la Primera RFEF amb victòria

El Castelló no ha pogut completar la sèrie de triomfs valencians i ha caigut a Albacete (3-1)

Els jugadors de l'Alcoià celebren el gol de la victòria
Els jugadors de l'Alcoià celebren el gol de la victòria / Twitter: @CD_Alcoyano

La Primera RFEF, la nova tercera categoria del futbol estatal, ha començat aquest cap de setmana amb tres equips valencians entre els 40 que la formen. L'Alcoià i el Vila-real B s'han estrenat amb victòria, però el Castelló no ha pogut completar la sèrie de triomfs valencians i ha començat amb derrota.

Alcoià 1-0 Betis Deportivo

L'Alcoià ha començat la temporada amb bon peu després de guanyar en el debut el filial del Betis per 1-0. Un gol de Jona de penal en el minut 90, que ha forçat Dani Vega, ha donat els tres primers punts a l'equip dirigit per Vicente Parras. La pròxima jornada els d'Alcoi visitaran el Linense amb l'objectiu de seguir sumant.

San Fernando 1-3 Vila-real B

El Vila-real B s'ha mostrat molt superior al San Fernando i ha aconseguit un triomf còmode en el debut. A penes s'havien disputat deu minuts, el filial groguet ja guanyava 0-2 gràcies als gols de Carlo Adriano i Jackson. Iker Álvarez ha evitat que els locals retallaren la distància abans del descans en parar un penal. En la segona part, el San Fernando sí que ha aconseguit marcar, però Dela ha sentenciat el partit amb el tercer i definitiu en temps afegit.

Albacete 3-1 Castelló

La creu en aquesta primera jornada ha sigut per al Castelló, en un duel entre equips que acaben de baixar de Segona. L'Albacete s'ha avançat poc abans del descans i les coses encara s'han posat pitjor quan els locals n'han fet el segon de penal. Sergi Escobar ha buscat un revulsiu amb l'entrada de Pablo Hernández, el fitxatge estrela dels orelluts. I no li ha pogut eixir millor, ja que al cap de pocs minuts el jugador valencià ha marcat un gol. Però l'Albacete ha sentenciat el triomf amb el tercer i definitiu gol. Diumenge que ve, al Castàlia, només valdrà la victòria contra el Sevilla Atlètic.