L'Alcoià torna a la zona de play-off d'ascens a Segona

L'equip de Vicente Parras ha aconseguit el tercer triomf seguit en derrotar 0-3 el Costa Brava

Els jugadors de l'Alcoià celebren un gol
Els jugadors de l'Alcoià celebren un gol / Twitter: @CD_Alcoyano

Nou jornades després, l'Alcoià torna a ocupar un lloc entre els cinc primers del grup segon de Primera RFEF, una plaça que dona accés a jugar el play-off d'ascens a Segona Divisió. L'equip de Vicente Parras ha aconseguit la tercera victòria consecutiva en la Lliga en derrotar 0-3 el Costa Brava.

Juanan ha avançat el seu equip en els primers minuts de la represa i s'ha entrat en els instants finals del partit amb un avantatge mínim dels visitants. Però, ja en el temps afegit, Ángel López en el 93 i Dani Vega en el 94 han arredonit el triomf alcoià. Ja són sis partits sense perdre i s'ha passat de veure el descens prop, a lluitar per pujar de categoria.

El Vila-real B no passa de l'empat a Cornellà

El filial groguet ha deixat escapar una gran ocasió de recuperar el lideratge en no passar de l'empat a zero contra el Cornellà, un equip de la part baixa de la taula. Tot i això, el Vila-real B continuarà una jornada més en llocs de play-off per a l'ascens i amb una còmoda renda respecte al sisé lloc.

L'equip que entrena Miguel Álvarez ha pagat la falta de punteria de cara a la porteria i s'ha hagut de conformar amb un punt. Arana i Jackson no han estat encertats en les ocasions que han tingut i el marcador no s'ha mogut.

El Castelló cau golejat a Linares (3-0)

El Castelló s'ha oblidat de guanyar. L'equip entrenat per Sergi Escobar ha encadenat la sisena jornada sense conéixer la victòria en perdre de manera contundent (3-0) en la visita al Linares. Tot i això, els orelluts estan a només tres punts del cinqué lloc, que dona accés a jugar el play-off d'ascens a Segona.

Els alb-i-negres s'han vist superats en tot moment per l'equip andalús, que tot i això, no ha aconseguit avançar-se en el marcador fins als últims minuts de la primera part. Un doblet d'Etxaniz, en a penes un minut, ha posat el partit molt costera amunt per al Castelló. Barbosa, al cap de huit minuts de la represa, ha sentenciat el duel amb el tercer i definitiu.