L'Alcoià suma el sisé partit sense perdre (0-0)

El Vila-real B ha patit la tercera derrota seguida en la visita al Linares (2-1)

Carbonell, en una acció del partit
Carbonell en una acció del partit / Twitter: @CD_Alcoyano

La 12a jornada en el grup segon de Primera RFEF no ha deixat cap triomf valencià. El líder, el Vila-real B, ha patit la tercera derrota seguida, però es mantindrà al capdavant de la classificació una setmana més. L'Alcoià ha sumat un punt contra el segon, l'Atlètic Balears, i encadena ja sis jornades sense perdre, mentre que el Castelló no ha jugat per casos de Covid-19 en la plantilla.

L'Alcoià ha sigut l'equip valencià més ben parat. L'equip de Vicente Parras ha sumat un bon punt al Collao contra un dels candidats a l'ascens, l'Atlètic Balears (0-0). Amb 18 punts en 12 jornades, els alcoians es mantenen en la part mitjana de la taula, a només tres punts de la zona de play-off a Segona.

Tercera derrota seguida del Vila-real B

Al Vila-real B, que arribava invicte a la jornada 10, se li ha acabat la fortuna i ha enllaçat tres derrotes. En aquesta ocasió, el filial groguet ha caigut contra el Linares (2-1), tot i avançar-se en el marcador en la primera part gràcies a un gol d'Arana. Tot i la derrota, l'equip de Miguel Álvarez continuarà com a líder una jornada més, amb 25 punts.

També et pot interessar

stats