L'Alcoià s'endú el duel autonòmic contra el Castelló (2-0)

L'equip de Vicente Parras s'allunya a huit punts de la zona de descens i el de Dick Schreuder es manté líder amb quatre punts de marge sobre el segon

Diversos jugadors dels dos equips, en una acció del duel
Diversos jugadors dels dos equips, en una acció del duel / Twitter: @cdcastellon

L'Alcoià ha eixit guanyador del duel autonòmic valencià de la jornada 27 del grup segon de Primera RFEF. L'equip de Vicente Parras ha derrotat per 2-0 el Castelló i s'allunya a sis punts de la zona de descens a Segona RFEF. La derrota no penalitza en excés l'equip alb-i-negre, que continua líder amb quatre punts d'avantatge sobre l'Eivissa, que no ha passat de l'empat a casa contra l'Algesires.

El partit ha estat marcat pels llançaments des dels onze metres. El Castelló ha desaprofitat el penal que ha tingut en la primera part i l'Alcoià no ha perdonat la seua opció en la represa. L'equip de Dick Screuder ha dominat en la primera part i ha disposat d'una pena màxima per a inaugurar el marcador, però Jaume Valens ha aturat el llançament de Moyita. Els alb-i-negres han tingut més ocasions per a marcar, però el pal i la falta de punteria han permés als d'Alcoi arribar vius al descans.

En la represa, els de Vicente Parras han millorat les prestacions i han començat a acostar-se perillosament a la porteria defesa per Gonzalo. La igualtat s'ha mantingut fins al tram final del partit, quan l'àrbitre ha xiulat un altre penal, aquesta vegada a favor dels de casa. Juanan no ha perdonat i ha inaugurat el marcador, poc abans que el Castelló es quedara amb un home menys per l'expulsió de Chirino. Selma, ja en el temps afegit, ha certificat la victòria local.

L'Intercity es retroba amb el triomf

L'Intercity ha tornat a guanyar tres jornades després i s'ha situat a només sis punts de la zona de play-off d'ascens a Segona Divisió. L'equip alacantí ha derrotat 1-0 el Melilla amb un gol solitari d'Emilio Nsue i es deixa una opció de continuar somiant amb lluitar per pujar de categoria.