L'Alcoià es retroba amb la victòria

L'equip de Vicente Parras ha guanyat 3-0 l'Atlético Sanluqueño després de sumar només un dels últims quinze punts possibles

Els jugadors alcoians celebren un dels gols
Els jugadors alcoians celebren un dels gols / Twitter: CD-Alcoyano

L'Alcoià ha tornat a guanyar un partit en el grup segon de Primera RFEF vora dos mesos després de l'últim triomf. L'equip de Vicente Parras ha vençut 3-0 l'Atlético Sanluqueño al Collao i trenca així la mala dinàmica de resultats, que l'havien portat a sumar només un punt dels últims quinze en joc.

L'equip local ha encarrilat molt prompte el partit, ja que quan encara no s'havien complit els primers vint minuts de joc ja guanyava 2-0. Mourad i Primi han donat tranquil·litat als alcoians, que arribaven al duel amb necessitat i amb la urgència de revertir la situació negativa. Juanan, ja en l'equador de la segona part, ha certificat els tres punts amb el tercer i definitiu gol.

L'Alcoià se situa a només tres punts de la zona de play-off d'ascens a Segona Divisió, però està a la mateixa distància dels llocs de descens a Segona RFEF. Ara bé, l'equip de Vicente Parras té un partit pendent, l'ajornat contra el Castelló de la jornada 18 pels casos de covid-19 en els alcoians.

El Castelló es consolida en la zona de play-off d'ascens

El Castelló ha aconseguit la segona victòria seguida en Lliga en véncer l'UCAM Múrcia 1-0 al Castàlia amb un gol de Koné en l'equador de la segona part. Aquests tres punts permeten els alb-i-negres consolidar-se en la zona de play-off d'ascens a Segona Divisió i acostar-se als primers llocs, aprofitant les derrotes del Vila-real B i l'Albacete.

Quan a penes passaven uns segons del xiulet que marcava l'inici del duel, Castàlia ja celebrava un gol del seus. Però l'àrbitre ha anul·lat l'acció per fora de joc de Juanto Ortuño. Els alb-i-negres dominaven, però no acabaven de concretar les ocasions de què disposaven i, a més, han tingut el contratemps de la lesió del porter Álvaro Campos.

Tot i el domini local, el gol s'ha fet esperar. Koné, en el minut 60, ha acabat amb la resistència murciana i ha donat un important triomf al Castelló, que somia amb l'ascens a Segona en l'any del centenari.