L'Alcoià es retroba amb el triomf i s'acosta al play-off d'ascens

L'equip de Vicente Parras ha tornat a guanyar set jornades després en superar el Linense 1-0 al Collao

L'Alcoià ha aconseguit tres punts d'or en la visita del Linense al Collao. L'equip de Vicente Parras, que feia sis partits que no coneixia el triomf, s'ha imposat 1-0 amb un solitari gol de Primi. Aquesta victòria deixa el Deportivo en la zona tranquil·la, a set punts de la zona de descens a Segona RFEF, i a només dos punts de les places que donen accés a jugar el play-off d'ascens a Segona.

El gol de Primi en la primera part ha sigut suficient per a assegurar una victòria important en la lluita per assolir l'objectiu de la temporada, la permanència en Primera RFEF. L'Alcoià ha sabut aguantar el resultat en la segona part per a tornar a guanyar un mes i mig després.

El Vila-real B perd el duel de filials (2-1)

El Vila-real B ha perdut la segona plaça del grup segon de Primera RFEF en caure 2-1 en el derbi de filials contra el Barça B. L'equip de Miguel Álvarez fa un pas arrere en la lluita per l'ascens directe a Segona Divisió en patir la primera derrota en les últimes sis jornades.

Després d'una primera part sense gols, el Barça B s'ha avançat en el marcador gràcies a un gol de Jutglà. Però el filial groguet ha respost a penes deu minuts després amb un gran gol de Jackson. Els catalans han marcat el segon mitjançant Aranda a vint minuts del final i l'equip de Miguel Álvarez ja no ha tingut resposta.

El Nàstic goleja el Castelló (3-0)

Només un dia després que el club anunciara la renovació de Sergi Escobar per una temporada més, el Castelló ha mostrat una de les pitjors cares de la temporada en caure golejat per 3-0 contra el Nàstic de Tarragona. L'equip alb-i-negre encadena així quatre jornades sense guanyar.

Després d'una primera part igualada, els catalans han aconseguit anar-se'n al descans per davant en el marcador gràcies a un gol de Dani Romera. Aquesta acció ha fet molt de mal als alb-i-negres, que al cap de deu minuts de la represa, han encaixat el segon, obra del mateix jugador. Dani Becerra, en l'equador de la segona part, ha sentenciat el partit després d'aprofitar un refús d'Álvaro Campos, que havia aturat el penal en primera instància.

Aquesta derrota no només deixa el Castelló fora de la zona de play-off d'ascens a Segona Divisió, sinó que, a més, el situa a només set punts de la zona de descens a Segona RFEF.