L'Alcoià es retroba amb el triomf (2-0)

L'Eldenc manté els cinc punts d'avantatge sobre el Castelló, després que els dos equips han empatat els partits respectius

Els jugadors de l'Alcoià celebren un dels gols
Els jugadors de l'Alcoià celebren un dels gols / Twitter: @CD_Alcoyano

L'Alcoià ha tornat a guanyar un partit sis jornades després en véncer per 2-0 la Societat Deportiva Logronyés. La victòria a El Collao és, a més, la primera a casa de l'equip de Vicente Parras des del 26 de novembre.

El gol s'ha fet esperar i no ha arribat fins als últims minuts de la primera part, quan Juanan ha portat la tranquil·litat a El Collao. Els de Vicente Parras no han patit, però el ben cert és que el resultat era massa curt per a refiar-se. Però Agüero, a quinze minuts pel final, ha posat terra pel mig i ha permés a l'afició local tornar a celebrar un triomf a casa vora quatre mesos després. Aquests tres punts allunyen a cinc punts la zona de descens a Segona RFEF.

Sense canvis en la part alta

El Castelló ha desaprofitat l'ocasió de retallat la distància respecte al lideratge del grup segon de Primera RFEF, per no passar de l'empat a zero a Los Pajaritos. Poc abans, l'Eldenc ha deixat escapar el triomf contra la Reial Societat B (2-2), en un partit en què s'ha avançat dues vegades. Però els donostiarres han empatat de penal en els últims minuts per a desesperació de l'afició local, que ha omplit el Nou Pepico Amat. Per tant, els del Vinalopó Mitjà continuen líders amb cinc punts d'avantatge sobre els alb-i-negres.

Triomf 'in extremis' de l'Intercity

L'Intercity ha aconseguit una victòria agònica a Las Gaunas (0-1) amb un gol d'Emilio Nsue en el minut 95. L'equip de Gustavo Siviero enllaça així set jornades sense perdre i s'allunya a sis punts de la zona de descens a Segona RFEF.

La Nucia rescata un punt a Múrcia

La Nucia ha sumat un bon punt en la visita al Reial Múrcia, després d'empatar a zero en un partit en què ha jugat vora vint minuts amb un futbolista menys. L'equip que entrena Guillermo Fernández deixa la zona de descens a dos punts.