El Castelló allarga a Cadis el seu estat de gràcia (1-2)

L'Alcoià ha tret un punt en la visita al Barça B i encadena tres partits sense perdre

Cubillas i Kone celebren el segon gol del Castelló a San Fernando
Cubillas i Kone celebren el segon gol del Castelló a San Fernando / Twitter: @cdcastellon

El Castelló ha aconseguit una patida victòria contra el San Fernando i prolonga la ratxa sense perdre: ja són cinc partits sense derrota, que el porten a ser momentàniament sisé, amb 14 punts.

El tècnic Sergi Escobar s'ha vist obligat a introduir canvis en l'alineació per l'absència de Pablo Hernández. El substitut no ha sigut David Cubillas, com s'esperava, però el veterà davanter ha marcat el gol de la victòria alb-i-negra. 

Abans Salva Ruiz havia avançat els de Castàlia, però l'equip de Cadis havia empatat pocs minuts després.

El Vila-real B no es cansa de guanyar (2-0)

Sisena victòria seguida del filial groguet, que es manté com a líder invicte de Primera RFEF, la nova categoria de bronze del futbol espanyol. Hui, contra l'Andorra, ha mostrat la superioritat en la segona part, amb un gol d'Arana i un en pròpia porta. 

L'Alcoià resisteix amb deu al Johan Cruyff (0-0)

L'Alcoià ha tret un punt en la visita al Barça B i encadena tres partits sense perdre, després de l'empat a casa de l'Atlético Sanluqueño i la patida victòria a El Collao contra l'UCAM Múrcia.

Un punt al Johan Cruyff que deixa bon gust de boca després que l'equip entrenat per Vicente Parras s'ha quedat en inferioritat numèrica per l'expulsió de Javi Garcia en el minut 58.

Un poc abans ha arribat l'ocasió més clara del partit, quan el blaugrana Jutglà ha estavellat un baló al pal. A més de García, Lillo Castellano ha vist la cinquena targeta groga de la temporada i es perdrà el pròxim partit, a El Collao, contra l'Algesires.

José Juan atrapa una pilota davant la pressió d'un jugador blaugrana
José Juan atrapa una pilota davant la pressió d'un jugador blaugrana / Twitter: @FCBarcelonaB

També et pot interessar

stats