L’Alcoià-La Nucia, diumenge en la televisió d’À Punt a les 18:00 hores

La finestra esportiva retransmetrà diumenge el partit entre l’Alcoià i La Nucia, en un duel entre dos equips que aspiren a la permanència en la categoria

Imatges de l'Alcoià i La Nucia
Imatges de l'Alcoià i La Nucia

El camp municipal del Collao serà l’escenari del derbi regional entre el CD Alcoià i el CF La Nucia que À Punt Mèdia retransmetrà en directe diumenge a partir de les 18:00 hores. Un partit en què estan en joc més que tres punts: està en joc la salvació.

L’Alcoià arriba al duel en la dotzena posició, tres punts per damunt de l’Intercity, equip que marca el descens. Els de Vicente Parras empataren l’últim partit contra l’Eldenc, que es va poder veure a través de la televisió d’À Punt la passada setmana, i tractaran de continuar sumant per a allunyar-se cada vegada més de les posicions més compromeses.

Per la seua banda, La Nucia encara el xoc amb 39 punts, els mateixos que l’Intercity i sabent que qualsevol partit és una oportunitat per a estar més a prop d’aconseguir el gran objectiu de la permanència. Com el seu rival, La Nucia també va empatar el cap de setmana a casa contra el filial de la Reial Societat.

Com ja hem dit, d'aquest partit estarà molt pendent l’Intercity, que en plena lluita per la permanència espera un resultat que l’afavorisca de cara a les seues opcions.

Narrarà el partit Xavier Alberola, una de les veus més experimentades de la radiotelevisió valenciana, a qui acompanyarà una setmana més en els comentaris Javier Subirats.

També et pot interessar

stats