L'Alcoià frena l'Andorra (2-2), que es manté dos punts per davant del Vila-real B

Castelló es queda virtualment sense oportunitat d'ascens, després d'empatar a tres contra el filial groguet

El capità de l'Andorra avança amb el baló davant la pressió d'un jugador de l'Alcoià
El capità de l'Andorra avança amb el baló, davant de la pressió d'un jugador de l'Alcoià / Twitter: @CD_Alcoyano

L'Alcoià es manté viu en la lluita pel play-off després d'empatar, en el temps de descompte, contra l'Andorra, que es manté com a líder de la Primera RFEF, amb dos punts d'avantatge sobre el Vila-real B, que ha empatat a Castàlia.

L'Andorra s'ha avançat en el marcador al quart d'hora, però Mourad, abans del descans, ha aconseguit l'empat. Després d'una segona part travada, l'equip andorrà s'ha tornat a avançar en el tram final de partit i, quan tot feia pensar que el líder s'emportaria els tres punts d'El Collao, ha arribat el gol de Juanan.

El conjunt de Vicente Parras, després de l'última derrota a casa del cuer Betis Deportivo, qualificava el duel com una final per a les aspiracions d'acabar en posicions de promoció d'ascens.

El Castelló, virtualment sense opcions d'ascens

En el derbi valencià de la jornada 36 de la categoria de bronze del futbol espanyol, el Castelló i el Vila-real B han empatat a tres en un duel que ha pogut acabar amb victòria de qualsevol dels dos equips.

L'equip groguet s'ha avançat amb gols de Forés i Tasende, però l'alb-i-negre ha capgirat el marcador, amb dianes de Mario Barco, Koné i Borja Martínez. Migue, del Vila-real B, ha marcat el gol de l'empat definitiu.

Els de Miguel Álvarez es veuen afavorits per l'empat de l'Andorra i es queden a dos punts del lideratge, que dona accés directe a la Segona Divisió. Els de Sergi Escobar, com ha reconegut el mateix tècnic a la fi del partit, es queden sense possibilitats de tornar a la categoria de plata de la Lliga.