L'Alcoià deixa passar el tren del play-off

L'equip de Vicent Parras continuarà fora dels cinc primers llocs després de perdre 3-2 contra el cuer, el Betis Deportivo

José Juan es lamenta després d'un gol dels andalusos
José Juan es lamenta després d'un gol dels andalusos / Twitter: @RBetisCantera

L'Alcoià ha desaprofitat una gran ocasió de situar-se novament en la zona de play-off d'ascens a Segona Divisió després de caure 3-2 contra el cuer del grup segon de Primera RFEF, el Betis Deportivo. La reacció dels alcoians, que han arribat a perdre per 3-0, ha arribat massa tard.

L'Alcoià ha pogut avançar-se en el marcador, però el porter local ha evitat el gol de Mourad. I el Betis Deportivo ha inaugurat el marcador en el minut 32 mitjançant Baena. Poc després, Dani Vega ha pogut empatar, però el seu llançament se n'ha anat fora.

Només començar la represa, els andalusos han aconseguit el 2-0, que ha fet mal l'equip de Vicente Parras. I, deu minuts després, Baena ha marcat el tercer. Semblava tot perdut, però l'Alcoià ha tirat d'orgull i ha retallat distàncies fins al 3-2, amb gols d'Escudero i Juanan. Però ja no hi ha hagut temps per a més i els alcoians se n'han anat de buit de terres sevillanes.