L'Alcoià assalta Valdebebas i s'acosta a la zona de play-off

El Castelló no ha passat de l'empat a casa contra el líder, l'Albacete

L'equip celebra el triomf amb l'afició desplaçada a Valdebebas
L'equip celebra el triomf amb l'afició desplaçada a Valdebebas / Twitter: @CD_Alcoyano

L'Alcoià i el Castelló continuen en la lluita per entrar en la zona de play-off d'ascens a Segona Divisió a sis jornades perquè concloga la Lliga en el grup segon de Primera RFEF. L'Alcoià s'ha situat a només dos punts del cinqué lloc després de guanyar el Madrid Castella 1-2, mentre que el Castelló es queda a tres punts després d'empatar 0-0 contra el líder, l'Albacete, al Castàlia.

Segon triomf seguit de l'Alcoià

L'Alcoià ha sumat la segona victòria consecutiva en véncer 1-2 el Madrid Castella a Valdebebas. L'equip de Vicente Parras se n'ha anat al descans amb empat a zero en el marcador, però el filial madridista ha aconseguit avançar-se en el marcador en l'equador de la segona part mitjançant Latasa.

Tot i el desavantatge, l'Alcoià no s'ha rendit i ha seguit lluitant per a tractar de sumar algun punt. El premi ha arribat en el minut 77, quan Ángel López ha aconseguit la igualada. Encara quedava temps per a sumar els tres punts i els de Vicente Parras han culminat la remuntada en el 89, amb un gol en pròpia porta de Fuidias.

El Castelló no troba el camí a la victòria

El Castelló ha encadenat la cinquena jornada sense guanyar després de no passar de l'empat contra l'Albacete a l'estadi de Castàlia (0-0). Tot i això, l'equip de Sergi Escobar està a només tres punts del cinqué lloc, que dona accés a jugar el play-off d'ascens a Segona. Ara bé, l'equip orellut tampoc es pot descuidar, ja que la zona de descens està a huit punts de distància.

Els alb-i-negres s'han pogut avançar només començar, però el llançament de Dani Torres, que poc després s'ha retirat lesionat, ha acabat en el pal. A poc a poc, l'Albacete s'ha anat trobant més còmode en el partit i ha disposat de les millors ocasions per a marcar, inclòs un llançament al pal. El Castelló ha hagut de lamentar una nova lesió, la de Blesa, abans que l'àrbitre decretara el final amb empat a zero.