L’Alabés aigualeix l’estrena del renovat Ciutat de València (1-1)

Els de Paco López, de nou amb superioritat numèrica, han empatat un partit que tenien de cara.

Carlos Clerc disputa un baló amb Édgar
Carlos Clerc disputa un baló amb Édgar / Biel Aliño (Efe)

El Llevant volia que la tornada a casa fora un punt d’inflexió en la mala dinàmica que arrosseguen, però contràriament al que desitjava, el partit ha sigut la cançó de l’enfadós. Els de Paco López han portat el pes del partit, sobretot en la segona part. Han tingut ocasions clares, però la falta de definició en els últims metres ja és un tòpic.

El partit s’ha posat costera amunt per als llevantinistes des dels primers minuts de joc. Lucas Pérez aprofitava el primer contracolp del seu equip per a deixar en evidència la defensa granota. Amb la velocitat del llamp es desfeia de Son per a foradar la porteria d’Aitor (min. 4). Primer gol al renovat Ciutat de València i estocada per a un Llevant tocat anímicament.

No s’han afonat els granotes, que s’han estirat al camp buscant els espais que deixava l’Alabés. Melero podia haver empatat de cap, però el baló se n’ha anat fora. Posteriorment, Dani Gómez ha marcat, però en fora de joc. L’equip arribava amb relativa facilitat però, una vegada més, errava en l’última passada. La segona groga a Édgar Méndez per introduir una segona pilota en el camp li ha costat l’expulsió, i ha deixat l’Alabés amb un home menys en el minut 34. Contràriament al que es podria pensar, l’Alabés ha jugat els millors minuts en inferioritat numèrica.

A la represa, el llevantinista amb més verí, Morales, ha aconseguit la igualada després de rematar amb la dreta des del costat esquerre de l’interior de l’àrea (min. 51). El comandant, que ja porta quatre gols aquesta temporada, ha celebrat el gol amb ràbia, l'acumulada després de veure la quantitat d’ocasions que necessita el seu equip per materialitzar-les en gol. La mala relació dels granotes amb la porteria, amb pals i errades incomprensibles sobre la línia de gol, com la de Sergio León, també s’ha vist afavorida per l’estat de gràcia de Pacheco, que ha fet parades espectaculars al llarg del partit.

De nou, un Llevant amb superioritat numèrica deixa escapar els tres punts. De nou, deixen negre sobre blanc que tenen un problema seriós amb el gol perquè les ocasions estan, però no saben convertir-les. Fins a 18 rematades a porta han fet els de López, que es queden amb 6 punts i en posicions de descens.

També et pot interessar

stats