L'afició del Vila-real es desplaça en massa a la final de l'Europa League

Més de 2.000 aficionats volaran entre dimarts i dimecres a Polònia per a presenciar el partit

Els aficionats de Vila-real volen a Gdansk

Una cita amb la història mereix una afició que la puga gaudir. Per fortuna, la pandèmia pareix que remet lleugerament i, finalment, els aficionats podran presenciar, in situ, la final de l'Europa League que enfrontarà aquest dimecres el Vila-real i el Manchester United a Gdansk.

Des d'aquest dimarts deu vols que portaran els aficionats del Vila-real han començat a eixir des de l'Aeroport de València, a Manises, on se'ls ha donat un kit d'animació. Seran al voltant de 2.000 vilar-realencs els que podran gaudir del partit a Polònia. Per això, tots els que viatgen han necessitat una PCR negativa. A més, tot el conjunt està dividit en grups bambolla diferenciats gràcies a unes polseres de colors.

També el club els ha demanat precaució. Les dades de contagis al país centreeuropeu són pitjors que les de la Comunitat Valenciana i les mesures són menys restrictives.

Tot i així, la ciutat de Gdansk es tenyirà de groc d'una afició que viurà una final històrica per al seu equip i que afronten amb molta il·lusió contra un rival molt difícil.

També et pot interessar

stats