L’afició valencianista prendrà Sevilla aquest cap de setmana

Renfe ha programat 11.000 places addicionals per a anar i tornar a Sevilla des de València i Barcelona el mateix dia del partit.

L’afició valencianista prendrà Sevilla aquest cap de setmana

La final de la Copa del Rei es juga aquest cap de setmana i els aficionats valencianistes busquen bitllets d’última hora per a desplaçar-se a Sevilla. Moltes de les opcions de viatjar amb transport públic estan esgotades i les que queden tenen preus desorbitats. El tren és l’opció intermèdia per les 4 hores de trajecte des de l’estació Joaquín Sorolla de València i un preu que va dels 150 i als 200 euros. Renfe ha reforçat els trajectes entre les dues ciutats afegint vagons als combois però fa més d’una setmana que s’han esgotat els bitllets.

Per això han programat un dispositiu especial amb més d’11.000 places addicionals per anar i tornar a Sevilla des de València i Barcelona el mateix dia del partit. Els 17 trens especials seran gestionats per les agències de trasllats que empren els clubs de forma habitual.

Per avió, Vueling i Ryanair tenen unes poques places disponibles, però amb escales i un preu mínim de 450 euros per trajecte.

El desplaçament en autobús va dels 45 euros dels organitzats per les penyes, ja esgotats, als 90 de les línies regulars. Tenen una durada entre 9 i 12 hores.

El mitjà més utilitzat serà el cotxe, perquè dona major flexibilitat. Amb un cost total de vora 110 euros, els que trien aquesta opció tindran 7 hores de carretera per davant.

També et pot interessar

stats