L'afició del València esclata d'alegria i celebra la final de Sevilla amb els jugadors

Els aficionats canten "illa, illa, illa, ens n’anem a Sevilla", on es disputarà la final el 25 de maig contra el FC Barcelona, i ho celebren amb els jugadors.

L'afició del València celebra la classificació per a la final de Sevilla
L'afició del València celebra la classificació per a la final de Sevilla / Efe

Just després que acabara el partit de tornada contra el Betis (1-0) i que ha classificat el València per a la final de la Copa del Rei, que es disputarà el 25 de maig i que l'enfrontarà al FC Barcelona, l'afició s'ha concentrat a l'avinguda de Suècia, a les portes de l'estadi de Mestalla, esperant els jugadors. Com estava previst, han eixit al balcó exterior de la Tribuna per a celebrar amb els aficionats la fita d'una nova final l'any del centenari. Fa onze anys que el València no arriba a una final i molts aficionats ho celebraven per primera vegada.

Els aficionats han esclatat amb diversos càntics, com ara “Illa, illa, illa, ens n’anem a Sevilla” i “el Mestalla vol la Copa'”, el mateix crit que es va sentir el mes de gener, després de la classificació contra el Getafe en els quarts de final. De fet, aquesta ha sigut la llegenda del mosaic elaborat per l'afició a l'eixida dels jugadors en el partit contra el Betis, en què ha col·laborat À Punt Mèdia. L'afició blanc-i-negra també ha corejat el nom de Waldo Machado, el segon màxim golejador de la història del club, que s’ha mort aquesta setmana i per qui s'ha guardat un minut de silenci.

Quan falten poc més de dues setmanes perquè comencen les Falles, i com ha sigut tradició en els èxits esportius valencianistes, no han faltat les traques per a celebrar l'arribada del València a una nova final contra el Barça, amb el qual s'ha enfrontat en tres ocasions en una final de Copa del Rei, de les quals n’ha guanyat una i n'ha perdut dos. 

També et pot interessar

stats