L'afició de l'Elx celebra l'ascens a Primera amb una festa continguda pel coronavirus

Un ampli dispositiu policial vigilava la plaça de la Glorieta, on s'hi concentraren vora 250 persones, perquè s’hi compliren les mesures de seguretat.

L'afició de l'Elx celebra l'ascens a Primera amb una festa continguda pel coronavirus

Centenars d'aficionats i aficionades de l'Elx CF han eixit al carrer i a alguns dels llocs més emblemàtics de la ciutat per a celebrar de forma continguda l'ascens de l'equip il·licità a Primera Divisió després d'haver guanyat el Girona per 0-1.

Just després del xiulet final, el gol de Pere Milla que tornava a Primera al conjunt il·licità centenars de petards se sentiren per tota la ciutat per a celebrar el sisé ascens a la màxima categoria del futbol espanyol del club il·licità, cinc anys després de patir un descens administratiu a Segona. Amb l'ascens de l'Elx, ja són quatre els equips valencians en la màxima categoria del futbol espanyol i iguala a Andalusia i el País Basc com les comunitats autònomes amb més representants en Primera Divisió.

Tanmateix, la pandèmia ha deslluït l'eufòria de l'afició, encara que, tot i les peticions que havien fet l'Ajuntament i el club mateix de celebrar en la intimitat l'èxit, els seguidors es llançaren a la via pública. La concentració més nombrosa va produir-se als voltants de la plaça de la Glorieta, lloc tradicional de celebració dels èxits de l'equip franjaverd, on s'han citat unes 250 persones, quasi totes amb mascaretes. Amb prou faenes han mantingut la distància de seguretat.

Dispositiu policial a la plaça de la Glorieta d'Elx / Manuel Lorenzo (Efe)

Efectius de la Policia hagueren d'intervindre per a evitar que la concentració d'aficionats i aficionades a la plaça, que estava barrada, fora massa gran. A poc a poc els seguidors tornaren a casa.

L'equip arribava poc després de les 4 de la matinada a Elx i encara era rebut per grups de seguidors que esperaven que xafara la ciutat il·licitana el conjunt franjaverd que aquest dilluns al migdia ha tingut una recepció oficial a l'estadi Martínez Valero.

Recepció de l'equip a l'estadi Martínez Valero / À Punt Esports

També et pot interessar

stats