Koke: "Tenim fam de ser campions"

Aquest dimarts s'han concentrat els dos jugadors del Vila-real, Pau Torres i Gerard Moreno, i el del Manchester United, David de Gea

Koke: "Tenim fam de ser campions" / Rodrigo Jiménez (Efe)

La selecció espanyola continua preparant l'Eurocopa de futbol que comença el pròxim dia 11 de juny i que tindrà el seu primer compromís el dia 14 contra el combinat de Suècia.

Així, des d'aquest dimarts ja estan concentrats amb la selecció els dos jugadors del Vila-real, Pau Torres i Gerard Moreno; i el porter del Manchester United, David de Gea, que s'han incorporat més tard per haver disputat la final de l'Europa League a Gdansk el dimecres passat.

El combinat de Luis Enrique segueix treballant a Las Rozas amb quasi tot l'equip al complet. Només falten els jugadors del Manchester City, Rodri, Ferrán Torres i Laporte; i el defensa del Chelsea, Azpilicueta, que van jugar la final de la Champions League aquest dissabte.

Qui segur que no estarà serà Sergio Ramos. En eixe sentit, el migcampista Koke ha explicat que no és Ramos l'únic que s'ha quedat fora de la convocatòria, sinó que també hi ha d'altra gent important que no ha pogut estar amb la selecció. No obstant això, assegura que tenen "una il·lusió enorme" de fer coses amb gent jove i veterana i que "tenen fam de poder fer les coses bé, amb humilitat i amb ganes d'arribar a ser campions".

També et pot interessar

stats