Kluivert, fora amb una lesió al bíceps femoral de la cama esquerra

L'atacant neerlandés podria estar fins a un mes de baixa

Així estan les lesions del València

El València ha anunciat que l'atacant neerlandés, Justin Kluivert, pateix una lesió al bíceps femoral de la cama esquerra. El jugador es va haver de retirar en el partit del passat diumenge contra l'Almeria en la primera part.

Després de les proves a les quals s'ha sotmés, el club ha anunciat la notícia que, tot i que no ha precisat un temps de baixa concret, el podria deixar fora dels terrenys de joc durant, aproximadament un mes.

D'aquesta forma, Kluivert es perdrà partits importants contra el Sevilla o el desplaçament a Elx. Però el contratemps és més important del que pareix, ja que, en aquesta recta final de la Lliga, la concentració de partits és encara major, perquè hi ha diverses jornades intersetmanals que el neerlandés no podrà jugar.

Nico i Thierry també preocupen

El cas de la lesió de Kluivert no és l'únic que preocupa. Thierry Correia, jugador que va fitxar per 12 milions d'euros fa quatre temporades, ja s'ha perdut la meitat de partits de l'equip per lesió o altres motius. Enguany tampoc està tenint la continuitat esperada i el equip ho està patint.

En altre nivell està Nico González. El migcampista, també està lesionat. Podria arribar al partit contra el Sevilla, però el que està clar és que no ho faria en les millors condiciona.

També et pot interessar

stats