Kevin Gameiro, nou jugador del València CF

Al davanter francés l'han presentat a la Ciutat Esportiva de Paterna.

Presentació de Gameiro
Presentació de Gameiro
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
María José Tàrrega
14 d'agost 2018 - 00:55

Kevin Gameiro és oficialment des d'aquesta vesprada jugador del València CF per tres temporades. Al davanter francés l'han presentat al Media Center de la Ciutat Esportiva de Paterna davant dels mitjans de comunicació, i després que el club de Mestalla i l'Atlètic de Madrid arribaren a un acord de traspàs per 16 milions d'euros.

Gameiro, que dilluns al matí ha passat el reconeixemnt mèdic, jugarà com a valencianista fins al 2021 i tindrà una clàusula de rescissió de 80 milions d'euros.

En la roda de premsa de la seua presentació el jugador s'ha mostrat molt il·lusionat amb aquesta nova etapa, en què espera fer molts títols i gols. Gameiro s'ha mostrat convençut d'alçar un trofeu aquesta temporada i també de marcar 20 gols com a mínim. Ha dit que té molta confiança en el seu joc i més després de saber que és un desig exprés de Marcelino.

El davanter francés s'incoporarà dimarts als entrenaments i espera estar a disposició del tècnic valencianista per al primer partit de Lliga, precisament davant de l'Atlètic de Madrid.

Aquesta és el sext fitxatge del València CF per a l'any del centenari i sembla que no serà l'últim.

També et pot interessar

stats