Kempes: "El València no tindrà problemes per a salvar-se"

Mario Alberto Kempes firma llibres de la seua autobiografia
Mario Alberto Kempes firma llibres de la seua autobiografia / Twitter: @SergioLacedonia

Mario Alberto Kempes ha reconegut que de vegades pateix veient els partits del València perquè creu "que es necessita alguna cosa més perquè estiga més amunt", però creu que l'equip no tindrà problemes per a salvar-se.

L'històric jugador de l'equip de Mestalla ha assenyalat en una entrevista a Sargantana, l'editorial del seu llibre Matador. Mi autobiografia, amb motiu del Dia del Llibre, que "a l'equip el van desarmar d'un colp de ploma quan van vendre tres o quatre jugadors que eren el complement a totes les coses bones que estava fent el València".

Kempes, que va militar durant set temporades al València, ha dit que no sap què dir quan li pregunten pel club, perquè "si parle és perquè estic en contra de la directiva i si calle és perquè tinc por, però no tinc por perquè no treballe per al València", ha conclòs.

L'exjugador argentí també ha parlat sobre la tornada del públic a les graderies: "si la societat és conscient i posa els peus a terra, encara que no siguen cinquanta mil persones, si hi haurà cinc o deu mil persones als estadis, que ja és diferent del que estem veient hui”. “El problema som nosaltres, que creiem que amb una o dues injeccions estem llestos per a no cuidar-nos més, i és una equivocació molt gran”, ha opinat.

També et pot interessar

stats