Kempes demana a Meriton que escolte i faça un pas a un costat

Diversos exjugadors valencianistes han fet una crida a la mobilització del valencianisme

Convocatòria de manifestació de Libertad VCF i Curva Nord
Convocatòria de manifestació de Llibertat VCF i la Curva Nord

El moviment Llibertat VCF i la Curva Nord han convocat tots els valencianistes a una "revolució" aquest dissabte 8 de maig per a protestar contra Meriton i la seua gestió del club. Es tracta d'una manifestació que tindrà lloc des de la plaça de Saragossa de València, a les 18:30 hores, i en la qual participaran i col·laboraran diverses associacions, que marxaran amb el lema "El futur depén de nosaltres".

Una de les persones que no hi estarà però que ha animat a l'afició a participar-hi és Mario Alberto Kempes. La llegenda valencianista, davanter del club des del 1976 fins al 1984 i guanyador de dos trofeus Pitxitxi de la Lliga Espanyola, ha enviat un missatge a tota l'afició perquè s'unisca a la trobada.

Kempes considerable "molt lamentable" la situació actual del club i ha animat els valencianistes a ajuntar-se "perquè el València torne a estar lluitant entre els grans del futbol".

Kempes ha confirmat que no hi podrà acudir perquè es troba lluny, però que "estarà amb tots amb el cor" per a veure si és possible que "Meriton escolte i faça un pas a un costat d'una vegada".

Dos exjugadors més que s'han sumat a la convocatòria són Javier Subirats i Manolo Botubot. Subirats, que va ser jugador valencianista des de 1977 fins a 1990, ha animat a l'afició a estar units en aquests moments.

Per la seua banda, Botubot, que va jugar els mateixos anys que Kempes al València CF, també ha fet una crida als valencianistes perquè s'unisquen i participen en la trobada per tal "d'arribar a un final feliç".

També et pot interessar

stats