Kang-in es reincorpora al grup amb el seu futur en l'aire

El sud-coreà acaba contracte el pròxim mes de juny i no renovarà

Kang-in es reincorpora al València amb el seu futur en l'aire

El tècnic del València, José Bordalás, ja té tota la plantilla completa. L'últim a incorporar-s'hi ha sigut el sud-coreà Kang-in, que va disputar els Jocs Olímpics de Tòquio 2020 amb la seua selecció. De fet, el migcampista va arribar a València sobre la mitjanit d'aquest dilluns, i després d'haver passat la prova PCR a primera hora del matí, ja ha anat a Paterna per a començar la preparació de la temporada.

No obstant això, el sud-coreà suposa, a hores d'ara, un problema per al club. Sense renovar i amb només aquesta temporada de contracte, el València necessita buscar la venda d'un jugador, en teoria, amb mercat, per tal de traure algun tipus de redit econòmic a la situació.

Però aquesta operació s'està enquistant. Quan nomes falten dos setmanes perquè es tanque el mercat de fitxatges, el club continua sense rebre ofertes que els satisfaguen.

El València espera recaptar entre 6 i 10 milions d'un negoci que, a més, deixaria una plaça d'extracomunitari lliure que podria ocupar l'anhelat jugador de Bordalás, l'uruguaià del Getafe, Mauro Arambarri; o el brasiler del Valladolid, el davanter Marcos André. Però la discreta participació de Kang-in en els Jocs Olímpics, on s'esperava que destacara i que augmentara la seua cotització, no ha ajudat a fer arribar ofertes. De fet, tot i que va marcar diversos gols i va començar el torneig de titular, no va acabar de fer-se un lloc en l'onze i el va acabar en la banqueta.

També et pot interessar

stats