Kang-in, de promesa a problema

El sud-coreà no vol renovar i haurà de ser venut enguany si volen fer caixa amb el jugador

El dilema de vendre o no Kang-in

L'ATE del nou Mestalla no és l'únic problema que ha de solucionar el València CF. L'entrenador de la pròxima temporada, la confecció de plantilla i la venda de jugadors per valor de fins a 30 milions d'euros abans del 30 de juny, per tal de quadrar els comptes són els altres.

En aquest sentit, podria entrar en joc el sud-coreà Kang-in, que amenaça de convertir-se en una dels fulletons de l'estiu.

El migcampista acaba contracte l'any que ve i ja ha comunicat al club que no vol renovar. Tot i que enguany ha tingut més minuts que en los dos temporades anteriors juntes, no està content amb el seu rol secundari.

Per això, el València està obligat a vendre'l aquest estiu, si no vol que l'any que ve se'n vaja sense deixar diners en caixa. Una opció traumàtica per a la delicada economia del club però que Kang-in amenaça de tirar avant.

La cotització del jugador ha caigut enguany, encara així, té mercat. Kang-in és una estrela en el mercat asiàtic i banderer de la política de joventut de Meriton, que ha passat a convertir-se en un nou maldecap per a Peter Lim.

Actualment, hi ha diversos equips que podrien apostar per ell, però saben les penúries dels de Mestalla. Amb tot això, en el València són conscients que estan abocats a un traspàs a la baixa del jugador, per davall dels 6 milions d'euros, fet pel qual volen assegurar-se un percentatge d'una futura venda de la promesa sud-coreana. Però les negociacions ara per ara, estan parades.

També et pot interessar