Kang-in, Musah i Yéremi Pino, nominats al Golden Boy

Hi ha nou espanyols entre els cent nominats a millor jugador jove de l'any

Kang-in, Yéremi Pino i Yunus Musah, candidats al Golden Boy
Kang-in, Yéremi Pino i Yunus Musah, candidats al Golden Boy

El diari italià Tuttosport ha publicat la llista dels 100 millors jugadors joves de l'any, el prestigiós guardó que reconeix els millors futbolistes de 20 o menys anys.

Entre els candidats hi ha tres jugadors que pertanyen a equips de la Comunitat Valenciana. D'una banda, els jugadors del València, el sud-coreà Lee Kang-in i l'americà Yunus Musah; i d'altra, l'atacant del Vila-real, Yéremi Pino.

A més, també hi ha nou jugadors espanyols, entre els quals el mateix Pino, Ander Barrenetxea, Adrián Bernabé, Eric García, Bryan Gil, Miguel Gutiérrez, Ilaix Moriba i el jugador del Barcelona i de la selecció espanyola i un dels principals candidats a aconseguir-ho, el canari Pedri.

Pedri competirà contra altres grans jugadors que aspiren a consolidar-se en l'elit del futbol mundial com Jude Bellingham, Rayan Cherki o Eduardo Camavinga.

El guanyador es coneixerà a l'octubre, després que quaranta periodistes de tot Europa hagen votat pels seus jugadors favorits. Cada mes s'eliminaran una vintena de jugadors, fins que a la tardor un d'ells agafe el relleu d'altres guanyadors anteriors com Wayne Rooney, Leo Messi, Agüero, Mbappé o Haaland.

També et pot interessar

stats