Kang-in Lee abandona el València

El futbolista coreà se'n va després de deu anys en el club i, a falta de confirmació oficial, fitxarà pel Mallorca

Kang-in i Racic celebrant un gol
Kang-in i Racic celebren un gol / À Punt Esports

La trajectòria de Kang-in Lee en el València ja és història. Poc després que el futbolista anunciara a través de les seues xarxes socials que abandona el València, el club ha oficialitzat l'eixida del coreà.

En el missatge que ha deixat en el seu compte d'Instagram, el coreà agraeix els deu anys que ha passat en l'acadèmia valencianista. A falta de la confirmació oficial, Kang-in Lee fitxarà pel Mallorca.

Carta de comiat de Kang-in Lee
Carta de comiat de Kang-in Lee / À Punt Esports

En un comunicat breu, el València li desitja sort en la seua nova etapa. Kang-in s'havia negat a renovar el seu contracte i el València ha decidit donar-li la carta de llibertat per a deixar lliure una plaça d'extracomunitari. El seu lloc l’ocupa ara el davanter brasiler Marcos André, que ja va debutar divendres contra l'Alabés.

El coreà estava considerat com un dels grans talents del planter valencianista i va ser triat millor jugador de l'últim Mundial sub-20. Tot i això, no va arribar a aconseguir la titularitat amb cap dels últims entrenadors. Per això, ha decidit no prorrogar la relació contractual a la recerca d'un major protagonisme en un altre equip.

També et pot interessar

stats