Juventus i Manchester United, rivals de luxe per al València en la Champions

El sorteig ha emparellat el València amb el United, la Juventus i el Young Boys de Suïssa en el grup H.

Juventus i Manchester United, rivals de luxe per al València en la Champions
Juventus i Manchester United, rivals de luxe per al València en la Champions

Per a molts, el grup que li ha tocat al València és el grup del morbo. El Manchester United de Mourinho és un dels equips econòmicament més poderosos del món. En les seues files trobem els espanyols De Gea, Mata i Herrera; jugadors sud-americans com Valencia (exjugador del Vila-real) i Alexis (exjugador del Barcelona) i figures de primer nivell com Pogba, Fellaini i Lukaku. De tota manera, Mourinho s'ha queixat aquest estiu i ha manifestat públicament que si no portaven més reforços l'equip no podria marcar-se objectius molt elevats.

La Juventus ha tirat enguany la casa per la finestra i ha invertit més de 250 milions d'euros en la contractació de nous jugadors. Cristiano Ronaldo s'ha emportat la palma amb més de 100 milions. L’exvalencianista João Cancelo també li ha costat a l'equip de Massimiliano Allegri 40 milions. L'objectiu de la Vecchia Signora és destronar el Reial Madrid. El conjunt de Torí té una constel·lació d'estreles entre les quals destaquen en defensa Bonucci i Chiellini; un centre del camp de fantasia amb Dybala, Matuidi, Pjanic, Khedira i Douglas Costa i molta pólvora en la davantera amb Cristiano Ronaldo i Mandzukic.

El Young Boys de Berna (Suïssa) és l'equip que tots desitjaven. Està entrenat pel gallec Gerardo Seoane i s'ha gastat 2,2 milions d'euros en tres reforços. El jugador més conegut que tenen és el davanter francés de 34 anys Guillaume Hoarau.

Pel que fa als altres tres equips espanyols, els emparellaments són els següents:

Grup A: At. Madrid, Borussia Dortmund, Mònaco i Bruges.

Grup B: Barcelona, Tottenham, PSV Eindhoven i Inter.

Grup G: R. Madrid, Roma, CSKA Moscou i Viktoria Pilsen.

També et pot interessar

stats