El juvenil A del Villarreal es classifica per primera vegada per a la final de la Copa del Rei

El Club Atlètic de Madrid i el Villarreal CF disputaran el Campionat d'Espanya Copa del Rei Juvenil, dissabte que ve a Roquetas de Mar.

El juvenil A del Villarreal es classifica per primera vegada per a la final de la Copa del Rei
El juvenil A del Villarreal es classifica per primera vegada per a la final de la Copa del Rei

L'Atlètic de Madrid ha empatat a 3 contra el Llevant UE, i en la global han quedat 5-4, mentre que el Reial Madrid ha empatat a 2 contra el Villarreal, i en l'eliminatòria han quedat 2-3. Amb aquests resultats, l'equip matalafer i el groguet es disputaran el Campionat d'Espanya Copa del Rei Juvenil el pròxim dissabte a Roquetas de Mar (Almeria) a les 20:00 hores, en un partit únic en camp neutral. Els equips ja estan preparats per a la gran final i les aficions es freguen les mans per a donar tot el suport necessari als jugadors respectius.

Al Villarreal juvenil A li ha tocat lluitar fins al final a Valdebebas per a classificar-se per primera vegada en la història per a la gran final de la Copa del Rei. El Reial Madrid s'ha posat en 2-0 per davant però en una segona part magnífica el juvenil groguet ha igualat el duel, amb gols de Fer Niño i González. Els de Dani Poyatos no han pogut remuntar el 1-0 de l'anada davant d'un Villarreal que ha sabut jugar amb avantatge. Així i tot, ha sigut al final quan els groguets han jugat ràpìd i a la contra d'un Reial Madrid bolcat en l'atac, per a aconseguir passar del 2-1 al 2-2, que ha deixat els blancs sense possibilitats. Ara el rival serà l'Atlètic de Madrid, que ha eliminat el Llevant en l'altra semifinal.

L'equip granota ha quedat eliminat després d'empatar en la tornada. En el primer partit contra l'Atlètic de Madrid juvenil havia perdut per 1-2 a la Ciutat Esportiva del Llevant, a Buñol. El conjunt de Carlos González ha sabut resoldre un trepidant encontre a Cerro, que ha acabat en 3 a 3.   

També et pot interessar

stats