El juvenil del Vila-real goleja el Manchester United en la Youth League

Se situa líder de grup, amb sis punts en dos partits

Els jugadors del Vila-real juvenil celebren un gol

El juvenil del Vila-real continua imparable la marxa en aquesta Youth League, la Champions League de la categoria. Aquesta vegada la presa ha sigut el Manchester United. El submarí ha derrotat els anglesos per 1-4 i se situa, així, líder del seu grup, amb sis punts en dos partits.

El conjunt groguet ha dominat el partit en tot moment, fins al punt que han arribat amb 0-4 al descans, amb gols de Joan Torrents, Jorge Pascual, Marlone Foubert i Rodrigo Alonso.

Ja en la segona part, el conjunt vila-realenc ha seguit dominant el partit, però sense presses i amb més tranquil·litat. Això ha suposat que el Manchester haja pogut retallar distàncies en el 72, gràcies a un gol de Fernández de cap, per a posar el definitiu 1 a 4.