El jutge manté les 3.598 accions per a poder accedir a la junta del València CF

Llibertat VCF estudia recórrer contra la resolució

La junta d'accionistes serà dijous
La junta d'accionistes serà dijous / VCF
13 de desembre 2021 - 23:34

Dijous de matí és la junta general d'accionistes del València CF i el jutge ha desestimat la petició de Llibertat VCF per la qual demanava tornar al mínim de nou accions per a poder accedir a la junta. Per tant, només podran accedir-hi aquells que tinguen un mínim de 3.598 accions, com va imposar Meriton.

Llibertat VCF ha emés un comunicat on afirma no compartir la conclusió adoptada pel jutge i que continuarà insistint en el juí del pròxim 28 de març perquè en les pròximes juntes qualsevol accionista amb nou accions puga defensar el seu dret a la informació i a la participació en la presa de decisions. De la mateixa manera, lamenten que el jutjat "no haja sabut apreciar la importància de la junta d'accionistes i que permeta que el Consell del València i Meriton Holdings "desallotgen al valencianisme del seu club".

Llibertat VCF no descarta recorrer contra la resolució

Per últim, Llibertat VCF afirma en el comunicat que el València CF, fins i tot, va oferir 100.000 euros com a pagament d'una "caució indemnitzadora" com a alternativa a l'acceptació de les mesures cautelars que sol·licitava Llibertat VCF. Un fet que no ha sigut necessari, perquè la mesura cautelar ha quedat desestimada.

També et pot interessar

stats