La junta d'accionistes dona suport als últims pressupostos del Llevant a pesar de les pèrdues

El Llevant celebra la seua junta d'accionistes
El Llevant celebra la seua junta d'accionistes

La junta general d'accionistes del Llevant ha aprovat la matinada d'aquest dijous tots els punts de l'ordre del dia, i el consell encapçalat pel president Quico Catalán ha tingut el suport majoritari, malgrat les pèrdues presentades de 23,2 milions d'euros de l'exercici econòmic de la temporada 20-21.

La Fundació del Llevant, que és el màxim accionista del club amb quasi el 63% de l'entitat valenciana, ja havia anunciat que votaria a favor de la gestió del president Català, per la qual cosa la junta ja estava decidida abans de començar.

El primer punt de l'ordre del dia, corresponent als comptes de la passada campanya, va ser aprovat amb 93.141 accions a favor de les 97.857 degudament representades en la cita i amb únicament 2.507 en contra.

També va rebre el suport de manera majoritària el pressupost del curs 21-22, amb un superàvit previst de 89.000 euros després d'impostos, amb uns ingressos procedents dels drets de televisió que arribaran fins als 53,3 milions.

En aquest cas, el pressupost per a la pròxima temporada va rebre el favor de 93.099 accions.

A més, el president del Llevant va avançar que no fitxarà un director esportiu “a correcuita” perquè desconeix si el mercat de gener tindrà “major o menor transcendència”, però sí que va aclarir que en els pròxims mesos incorporarà una estructura esportiva perquè planifique la temporada 22-23.

La Junta va estar esguitada per diferents intervencions d'alguns accionistes presents i en una de les seues respostes Català va assegurar que l'actual consell d'administració es mantindrà al capdavant del club fins al final del seu mandat, al desembre de 2023, “si el llevantinisme així ho desitja”.

També et pot interessar

stats