Julen Lopetegui anuncia els jugadors que formaran part de la selecció espanyola per al Mundial

En la convocatòria de l'equip espanyol està el valencianista Rodrigo i l'il·licità Saúl Ñíguez.

Convocatòria de la selecció espanyola de futbol per al mundial de 2018 a Rússia

Julen Lopetegui ha publicat la llista definitiva amb els noms dels 23 jugadors que representaran Espanya en el Mundial. Els jugadors seleccionats per a viatjar a Rússia són: els porters De Gea, Reina i Kepa; els defenses Carvajal, Odriozola, Piqué, Sergio Ramos, Nacho, Azpilicueta, Jordi Alba i Monreal; els migcampistes Busquets, Saúl, Koke, Thiago, Iniesta i Silva; i els davanters Isco, Asensio, Lucas Vázquez, Iago Aspas, Rodrigo i Diego Costa. 

Els convocats es concentraran a la Ciutat del Futbol de Las Rozas el pròxim 28 de maig. El 3 de juny jugaran a Vila-real contra Suïssa un partit de preparació abans de viatjar a Rússia. Serà el 15 de juny quan disputaran el primer partit oficial de la cita mundialista contra Portugal a Sotxi.

Amb la convocatòria de Rodrigo, el Valencia CF tornarà a tindre un representant en la selecció espanyola en un Mundial. El davanter ha explicat que està "molt content" i que jugar una Copa del Món és per a ell "un somni". Lopetegui el va conéixer en la selecció espanyola sub-21, junts van guanyar l'Eurocopa sub-21 el 2013. Fins ara, Rodrigo ha marcat dos gols amb la selecció absoluta en els quatre partits que ha jugat. L'altre valencià de la convocatòria, el jugador de l'Atlètic de Madrid, Saúl Ñíguez, és un dels més joves de la llista, ha jugat 9 vegades amb la selecció absoluta i també serà el seu primer Mundial.

També et pot interessar

stats