El València CF rebutja vacunar-se amb Janssen

Des del club reconeixen que encara no han posat la vacuna i que tenen dubtes amb els jugadors que ja han passat la malaltia

Imatge d'un entrenament del València CF
Imatge d'un entrenament del València CF / Twitter: @valenciaCF

Segons ha pogut saber À Punt, el València CF ha rebutjat vacunar-se amb la vacuna monodosi de Janssen. Una situació a la qual s'ha arribat després que es prenguera la decisió de vacunar els jugadors dels quatre conjunts valencians en l'elit del futbol espanyol i que el Vila-real i el Llevant ja hagueren rebut la dosi la setmana passada.

D'aquesta manera, els equips volien que els seus jugadors arribaren a l'inici de la Lliga, el pròxim 15 d'agost, immunitzats. No obstant això, la decisió de la plantilla valencianista, ajornarà la immunització dels seus jugadors.

El club espera indicacions des de Sanitat Universal

Consultat per À Punt, el club assegura que estan esperant que la Conselleria de Sanitat Universal els aclarisca què fer, ja que, segons diuen, la vacuna de Janssen els planteja dubtes amb els jugadors que ja van passar la malaltia. El València prefereix saber quina seria la vacuna idònia per a cada cas concret amb "la finalitat de minimitzar al màxim qualsevol risc per a la salut dels seus jugadors".

El club espera que des de Sanitat Universal "un expert es pose en contacte amb els Serveis Mèdics del Club, cosa que encara no ha passat".

L'Elx vacunarà 12 jugadors i el filial

Per la seua banda, l'Elx ha confirmat que vacunarà només 12 jugadors del primer equip, els que encara no ho han fet; i la plantilla completa del filial. Ho faran entre aquest dimecres i dijous amb la monodosi de Janssen, fet pel qual, s'asseguraran la immunització del primer i segon equip de cara al començament de les competicions.

També et pot interessar

stats