Juanfran Torres s'encarregarà de la parcel·la tècnica de l'Intercity

El president del nou club de Primera RFEF confirma que treballen en la rescissió del contracte de Quique Hernández

En estiu de l'any passat, Juanfran Torres va arribar a l'Intercity per a crear la secció de futbol sala
L'estiu de l'any passat Juanfran Torres va arribar a l'Intercity per a crear la secció de futbol sala / Twitter: @CFIntercity

L'Intercity, equip que fa deu dies va aconseguir l'ascens a Primera RFEF, ha començat a planificar la pròxima temporada en la tercera categoria del futbol espanyol en la qual s'ha marcat com a objectiu l'ascens a Segona Divisió i en la qual l'exfutbolista internacional Juanfran Torres passarà a encarregar-se de la parcel·la tècnica.

"No ho hem fet oficial perquè estem a punt de signar la rescissió del contracte de Quique Hernández, però Juanfran exercirà una funció entre la presidència i la direcció esportiva que coordine tot el projecte esportiu", així de clar ho ha confirmat el president del primer club espanyol que cotitza en borsa.

El màxim dirigent de l'Intercity, que ha pujat de categoria quatre vegades en els últims cinc anys, ha afegit sobre la incorporació al seu organigrama directiu que "amb tots els contactes i la imatge que té Juanfran en el futbol, suposa un salt per al club".

L'exfutbolista del Reial Madrid, de l'Osasuna i de l'Atlètic de Madrid gestionava fins ara l'Intercity-Crevillent de futbol sala. En el full de ruta de l'Intercity també figura potenciar el futbol base i per a això ha contractat els serveis de Roberto Carlos Soriano, que s'incorpora al projecte del club de Sant Joan d'Alacant després del seu pas per les pedreres de l'Elx i el Barça.

També et pot interessar

stats