Juanfran García, nou entrenador de la Ponferradina

Intentarà salvar-la del descens a Primera RFEF en els set partits que queden

Juanfran García estava de comentarista en la ràdio d'À Punt Mèdia
Juanfran García estava de comentarista en la ràdio d'À Punt Mèdia

El fins ara comentarista dels partits del Llevant en la ràdio d'À Punt, Juanfran García, canviarà els micròfons pel xandall i les botes. La derrota de la Ponferradina aquest diumenge al Toralín contra el Leganés en el temps de prolongació ha dut a l'equip lleonés a rescindir el contracte del tècnic David Gallego.

Juanfran agafa l'equip situat el quart per la cua amb 35 punts i a sis de diferència amb el Racing de Santander, que és el que marca la salvació. Per davant tindrà quatre partits com a visitant i tres com a local per a buscar la permanència. La situació no és nova per a l'exjugador del Llevant. No debades, la temporada 2019/20 va agafar el Lugo en zona de descens i en sis partits va sumar quatre victòries i dos empats, que es van traduir en la salvació.

El nou tècnic de la Ponferradina no ha deixat de comentar i d'analitzar els partits de la Segona Divisió les dues últimes temporades en la ràdio d'À Punt. Dissabte s'estrenarà com a entrenador de la Ponferradina en el partit que han de jugar a l'estadi El Plantío contra el Burgos.

També et pot interessar

stats