Juan Martín Queralt: "El que pretenia Murthy amb Carlos Soler és administració deslleial"

El president de De Torino a Mestalla assegura que s'ha quedat perplex amb els àudios de Murthy

Declaracions del president de De Torino a Mestalla, Juan Martín Queralt

Els àudios d'Anil Murthy ens continuen deixant reaccions. En aquesta ocasió hem volgut buscar l'opinió de Juan Martín Queralt, president de De Torino a Mestalla, que ha atés les càmeres d'À Punt Mèdia.

Queralt, amb els seus coneixements en matèria jurídica, ha volgut aclarir que el fet que Anil Murthy volguera desviar 100.000 euros de fons del València per tractar de desprestigiar la imatge de Carlos Soler, seria administració deslleial i estaria tipificat pel Codi Penal.

El president de la plataforma ha dit que es va quedar "perplex" en escoltar tots els àudios i que, amb tot el que diu, "pot ser que els tribunals puguen complir una funció".

Queralt tampoc es talla a l'hora d'analitzar la figura d'Anil Murthy. Al seu entendre, al president del València, el club "li importa un rave" i que només pensa en els diners. "El seu déu són els diners", matisa.

Per a l'expresident de la Fundació del València CF, aquests àudios no només han de servir al valencianisme, sinó també a les institucions. "Ha de ser un colp d'atenció", concreta Queralt.

També et pot interessar

stats