Juan Martín Queralt demana a l'Ajuntament que no es reunisca amb Meriton

El president de De Torino a Mestalla s'ha reunit amb el regidor de Grans Projectes, José Marí Olano

El president de la plataforma De Torí a Mestalla, Juan Martín Queralt
El president de la plataforma De Torino a Mestalla, Juan Martín Queralt

Les reunions entre l'Ajuntament i els diferents col·lectius valencianistes continuen per tal de desbloquejar la situació sobre el nou Mestalla.

Aquest dilluns, ha sigut el torn de la plataforma De Torino a Mestalla, liderada per Juan Martín Queralt, que s'ha reunit amb el regidor de Grans Projectes, José Marí Olano.

En eixir de l'Ajuntament, Queralt ha parlat amb els diferents mitjans de comunicació. Allà ha assegurat que ha demanat que no es restablisquen negociacions directes amb Meriton, encara que sí amb el València com a institució.

També ha demanat que deixen un marge de temps perquè el valencianisme puga unir-se i recaptar diners per a fer una oferta de compra a Peter Lim del València CF.

Així, segons ha dit Queralt, el regidor li ha confirmat que no hi haurà negociacions ni reunions amb Meriton i que també traslladarà la proposta a l'Ajuntament per a poder debatre-la i decidir en consonància. No obstant això, el que també li ha dit el regidor és que la prioritat que té el consistori ara mateix és desbloquejar el tema del nou Mestalla i de la seua finalització; i que és un dels principals objectius pels quals treballaran.

També et pot interessar

stats