Les joves promeses del Reial Madrid s’emporten el Torneig Ciutat d’Alzira de Futbol

En la final d’aquesta competició, que enguany celebra la 12a edició, l’equip madridista ha guanyat el València per 2 a 0.

Els cadets del Reial Madrid posen amb el trofeu
Els cadets del Reial Madrid posen amb el trofeu / Ana Alcáraz

Aquest cap de setmana s’ha disputat a Alzira el torneig Torcaf de futbol base, amb la participació de joves promeses dels clubs de Primera. València, Llevant, Barcelona, Reial Madrid, Atlètic de Madrid i el club amfitrió, el Ciutat d'Alzira Futbol Base, s’han trobat al Camp d’Esports Venècia. La competició, que enguany celebrava la dotzena edició, ha reunit els millors jugadors de tot Espanya menors de 16 anys.

Abans del partit inaugural, que va enfrontar la UE Alzira i el Reial Madrid, se li va retre un homenatge al jugador local Nacho Barberà, el jove de 16 anys que va morir el passat mes de febrer durant un partit amb el club.

Quant a la competició, els equips s’han repartit en dos grups. En el grup A hi havia el Llevant, el Barcelona i l’Atlètic de Madrid; i en el B, el València, el Reial Madrid i l’Alzira. Dels emparellaments de cada grup, han eixit les semifinals que es van disputar ahir.

De matí ha sigut la gran final, entre el Reial Madrid i el València. L’equip madridista ha guanyat els valencians per 2 gols a 0. En el partit pel tercer i quart lloc, l’Atlètic de Madrid vencia en els penal al FC Barcelona.

Per a l’any vinent, els responsables del torneig es plantegen augmentar en dues places la participació d’equips.

També et pot interessar

stats