Els joves celebren amb una golejada el seu primer partit amb l’absoluta (4-0)

Debuten els valencians Óscar Gil, Abel Ruiz, Josep Martínez i Hugo Guillamón, que ha fet un gol

Hugo Guillamón ha debutat amb gol
Hugo Guillamón ha debutat amb gol / Selecció espanyola

Els sub-21 de la selecció espanyola han complit amb la missió d'emergència que els ha encomanat la Federació i no han desentonat. Ben al contrari, han sigut molt superiors a Lituània i en cap moment s'ha notat la diferència d'edat.

Una de les claus del partit ha sigut el gol matiner de Guillamón, en el minut 4, en una acció dins de l’àrea en què el valencianista ha mostrat un olfacte i una definició més pròpia d’un número 9 que d’un central.

Este fulgurant inici ha donat confiança als futbolistes dirigits per Luis de la Fuente, que han dominat totalment el joc i han marcat el segon en el minut 23. El seu autor ha sigut Brahim Díaz, després d’una gran passada filtrada per Gonzalo Villar.

Pocs minuts després, el davanter d’Almussafes, Abel Ruiz, ha desaprofitat un penal que ha parat el porter. Els de De la Fuente ho han seguit intentant, i Mingueza, i de nou Abel Ruiz, han tingut bones ocasions per a marcar, però el marcador ja no s’ha mogut en la primera part.

En tornar dels vestidors, Juan Miranda ha botat a la perfecció una falta i ha fet el tercer. El seleccionador ha començat a moure la banqueta, però el domini ha continuat sent el mateix. De fet, encara ha arribat un altre gol, per mitjà de Puado en el minut 72.

Amb esta golejada els joves han pogut celebrar la que, per a pràcticament tots -excepte per a Bryan Gil-, ha sigut la primera internacionalitat absoluta. És el cas dels valencians Óscar Gil, Guillamón, Abel Ruiz i Josep Martínez, que han disposat de minuts. Per contra, Iñaki Peña i els jugadors del Vila-real, Yéremi Pino i Cuenca, s’han quedat a la banqueta.

El pròxim partit d'Espanya, si no ho impedix la Covid-19, serà ja el primer oficial de l'Eurocopa, dilluns que ve a Sevilla contra Suècia.

També et pot interessar

stats