Josep Maria Bartomeu i tota la junta directiva del FC Barcelona han presentat la dimissió

El club ha de crear una comissió gestora que s'encarregarà de convocar les eleccions.

Bartomeu ha comparegut públicament per anunciar oficialment la dimissió
Bartomeu ha comparegut públicament per anunciar oficialment la dimissió / Efe

Josep Maria Bartomeu ja és història passada en el FC Barcelona. El dirigent, que dilluns mateix afirmava que no li passava pel cap presentar la dimissió, ha reculat i ara provocarà un nou escenari electoral en el club.

Bartomeu s'ha mostrat contrariat amb la notificació que ha rebut de la Generalitat de Catalunya, en la qual s'expressa que "no hi ha impediments jurídics ni sanitaris per a fer el vot de censura els dies 1 i 2 de novembre". La junta blaugrana havia adduït que, en una situació de pandèmia, calia que el govern de Catalunya donara garanties per a poder ajornar la votació.

El ja expresident del Barcelona ha comparegut públicament a les 20:45 hores de dimarts per anunciar oficialment la dimissió i al mateix temps acusar la Generalitat de Catalunya de "prendre decisions contradictòries i irresponsables en una situació sanitària com l'actual.

Una comissió gestora s'encarregarà de convocar les eleccions en un període de tres mesos. En l'adeu, Bartomeu ha manifestat que no ha volgut perpetuar-se en el poder i ha sigut un honor servir al FC Barcelona.

També et pot interessar

stats