José Morales: "Eixir del Llevant és només per una qüestió professional"

L'excapità del Llevant ha visitat les instal·lacions d'À Punt Mèdia

Entrevista completa al jugador del Llevant, José Morales

Un dels fulletons de l'estiu i del mercat de fitxatges ha sigut l'eixida de José Morales del Llevant i la incorporació a un nou equip. Amb qui més s'ha especulat és amb el Vila-real, però el tema encara no està tancat.

Morales no s'ha pogut acomiadar de l'afició granota com ell volia, per això aquest dimarts ha visitat les instal·lacions d'À Punt Mèdia, on ha parlat amb els nostres companys Gustavo Clemente i Dani Hermosilla per al programa Línia de fons de la ràdio d'À Punt Mèdia.

El comandant ha assegurat que el fet d'eixir del Llevant ha sigut per "una qüestió professional" i que s'ha mogut pel projecte esportiu.

Sobre el fet que l'afició granota no puga estar contenta amb ell per les seues paraules d'amor etern al club, Morales ha dit que "pot entendre la seua decepció de no haver complit la seua paraula". "He sigut esclau de les meues paraules", ha matisat.

Amb la seua eixida, el jugador ha dit que el club ha fet tot el possible econòmicament per a retindre'l, però que cadascú ha de mirar pels seus propis interessos i eixir era el que tocava ara.

Així i tot, confirma que prendre aquesta decisió ha sigut difícil i que inclús ha estat nits sense dormir o dormint molt poc.

Sobre el seu futur, Morales no ha aclarit que estiga fet amb el Vila-real, però tampoc ho ha negat. "No hi ha res oficial", ha afegit. No obstant això, no ha amagat que el que més li haguera agradat haguera sigut jugar a Europa, situació que efectivament es donarà de nou al club groguet la pròxima temporada.

També et pot interessar

stats