José Bordalás: "No pensem en els que no estan, sinó en els disponibles"

L'entrenador del València CF assegura que lamentar-se per jugar dos partits tan seguits no serveix de res

L'entrenador del València CF, José Bordalás
L'entrenador del València CF, José Bordalás

El València CF juga aquest dimecres un partit important contra el Sevilla. Un encontre entre el tercer i el sisé classificat a l'estadi Sánchez Pizjuán, on el club de Mestalla arriba amb cinc baixes importants: Carlos Soler, José Gayà, Thierry Correia, Piccini i Txérixev.

No obstant això, l'entrenador del València, José Bordalás, assegura que no pensa en els jugadors que no estan, sinó en els que sí que estan. Ha explicat que ells confien plenament que no hi haja diferència entre la unitat A i la unitat B de jugadors que puguen participar en un equip com a titulars.

El València juga dimecres, després de competir diumenge en l'últim partit de lliga contra el Reial Madrid. Un temps que, a priori, pot paréixer poc, però que no preocupa Bordalás, perquè "després d'un mal resultat, tens ganes de jugar el següent com abans millor".

A més, l'entrenador alacantí ha explicat que en els equips importants com el València no hi ha temps per a lamentar-se per haver de jugar tan seguit. "Els jugadors estan bé, hi ha hagut poc de temps, però estem preparats".

També et pot interessar

stats